КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2013 » Квітень » 23 » 19 квітня було проведено показове комплексне об’єктове тренування
10:51
19 квітня було проведено показове комплексне об’єктове тренування

19 квітня було проведено показове комплексне об’єктове тренування на тему «Дії керівного складу цивільної оборони, штабу та служб цивільної оборони формувань ЦЗ, працівників лікарні при виявленні надзвичайної ситуації» на базі Комунальної  установи «Сумська міська клінічна лікарня №5»

Начальник управління охорони здоров’я Сумської  міської ради О.В.Братушка , начальник відділу з питань НС та ЦЗН СМР О.В.Даниленко, головний лікар КУ «СМКЛ №5» В.Ю.Петренко, начальник штабу ЦО «СМКЛ №5» С.І.Діденко


Присутніми на тренуванні були Головні лікарі міських лікарень, начальники штабів цивільної оборони міських та обласних закладів охорони здоров’я міста Суми, начальник курсів цивільного захисту м.Суми О.Г.Воронов.


У відділенні «Міського центру інтенсивної терапії екстракорпоральних методів детоксикації та хронічного гемодіалізу» були проведені планові навчання з умовною пожежею. Розглянуто техніку безпеки, методи пожежогасіння та умови зберігання і щорічного перекладання протипожежного рукава та вогнегасників.




Умовно внаслідок значного посилення вітру до 35-40 м/с в результаті короткого замкнення в приміщенні «Міського центру інтенсивної терапії екстракорпоральних методів детоксикації та хронічного гемодіалізу» лікарні  надійшов сигнал, що в кімнаті водоочищення виникла пожежа. Було проведено пожежегасіння умовної пожежі.



Наведений приклад того, що звичайні вогнегасники розділені по ступеням пожежі, і впоратися з великою пожежею може тільки протипожежна машина.



Умовно сталася значна аварія в мережі централізованого водопостачання лікарні. Виникла реальна загроза для «міського центру інтенсивної терапії екстракорпоральних методів детоксикації та хронічного гемодіалізу». В короткі строки було відновлено водопостачання з машини молоковоза, що доставив воду і електродвигуном було подано воду до ємностей відділення.


Переглядів: 1115 | Додав: smkl5 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]