КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Грудень » 30 » АКТУАЛЬНО
09:12
АКТУАЛЬНО

До лікарні прибули нові кріоциліндри

Можна сказати, під новорічну ялинку - 29 грудня, до лікарні прибули два новенькі кріоциліндри, об’ємом по 3 тонни кожен.

 

Це важлива й приємна новина, яка дає підстави для подальшого суттєвого збільшення потужностей киснево-розподільчого пункту, а в перспективі будівництво й створення на базі «Клінічної лікарні №5» повноцінної кисневої станції.

 

Наразі у нашій лікарні є кріоциліндр на 3 тонни та ще декілька кріоциліндрів, які постійно задіяні у лікарняному процесі, в основному, для кисневої терапії хворим з інфекційних відділень. Загальна потужність працюючого киснево-розподільчого пункту становить майже 4 тонни, а з вводом в експлуатацію новоприбулих кріоциліндрів – вона сягне 10 тонн.

Директор підприємства В’ячеслав Петренко відзначає , що 100% забезпечення нашого закладу медичним киснем – є важливим аргументом в умовах пандемії COVID-19.

«Сьогодні не лише медики, а й пересічні громадяни знають, що ковідні хворі гостро потребують медичного кисню, бо для них це доленосне питання виживання у боротьбі зі смертоносним вірусом», – говорить В’ячеслав Юрійович.

Начальник технічного відділу Світлана Кулик розповіла, що нове обладнання буде облаштоване, з урахуванням відповідних інженерних норм та правил безпеки, щоб воно надійно й довго працювало на користь людям.

 

 

 

Переглядів: 232 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: кріоциліндри привезли до Сумської л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]