КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Вересень » 23 » капремонт
13:50
капремонт

Оновлення відділення інфекційної реанімації

Завершено будівельні роботи на другій черзі реконструкції відділення реанімації. Його завідувач Ігор Бандура розповідає: «Із сьогоднішнього дня ми працюємо як окреме інфекційне відділення для пацієнтів, що потребують інтенсивної терапії, тобто як інфекційна реанімація. Два роки тому, у ході першого етапу реконструкції у нас відремонтували чотири лікарняні палати та коридор.

А в поточному році капітально відремонтовані: адміністративні приміщення, маніпуляційний кабінет, кімната санітарної обробки наркозно-дихальної апаратури, кабінет сестри-господині, санітарна кімната, службовий туалет, кабінет старшої медичної сестри, кабінет завідувача, душова кімната, сестринська кімната та частина коридору, що веде до відділення».

Ігор Васильович зазначає, що під час нещодавнього ремонту особливу увагу приділено питанню доступності для людей із обмеженими можливостями. Для таких пацієнтів облаштовано туалет, де враховані відповідні вимоги державно-будівельних норм. А ще у відділенні з’явилися дві палати з поліпшеними умовами для перебування пацієнтів -- тобто створені найліпші умови для лікування хворих та роботи персоналу.

 Дане відділення розраховане на 8 інфекційних ліжок, тут встановлено 19 точок централізованої подачі кисню, тобто «із запасом», бо можуть бути фарс-мажорні ситуації у зв’язку із збільшенням числа хворих на COVID-19.  

«Ми з новими силами, у нових поліпшених умовах приступаємо до роботи та готові надавати якісні медичні послуги», - резюмував завідувач відділенням Ігор Бандура.

Переглядів: 235 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: капремонт відділення реанімації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]