КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2018 » Листопад » 16 » Короза Наталія Григорівна, пам`ятаємо ...
11:53
Короза Наталія Григорівна, пам`ятаємо ...

 

 

16 листопада 2018 року пішла із життя заступник головного лікаря з амбулаторно-поліклінічної допомоги

КОРОЗА НАТАЛІЯ ГРИГОРІВНА.

 На 50 році життя перестало битися серце доброї і життєлюбної людини, досвідченого і висококваліфікованого працівника. З 26 років самовіддіної праці, 24 вона пропрацювала в КУ Сумська міська клінічна лікарня № 5».Короза Наталiя Григорiвна

 Народилася Наталія Григорівна  03  травня  1969  року  в м.Суми. Після закінчення у 1992 році Московської медичної академії ім.І.М.Сеченова за спеціальністю «Лікувальна справа» працювала лікарем –інтерном з терапії в Сумській обласній клінічній лікарні.

 З 1994 року, після закінчення інтернатури, була прийнята участковим терапевтом до шостої міської поліклініки, яка в подальшому була реорганізована в КУ «Сумська міська клінічна лікарня № 5».  З 2009 року була призначена завідувачем терапевтичним відділенням № 3, лікарем-терапевтом, а з 2014 року призначена на посаду заступник головного лікаря з амбулаторно-поліклінічної допомоги апарату управління, де і працювала до останнього часу.

Мала Вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Терапія».

      За багаторічну, сумлінну працю та відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків Наталія Григорівна неодноразово була нагороджена Грамотами лікарні, Грамотами управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації.

        Усі, хто знав Наталію Григорівну Корозу, любили і поважали її за чуйне ставлення до людей, порядність, тактовність, скромність велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.

        У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійної. Світла пам’ять про Наталію Григорівну  назавжди збережеться в наших серцях.

 

Переглядів: 1515 | Додав: sumska_likarnya5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]