КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Вересень » 27 » медичні послуги
13:24
медичні послуги

На прийомі у лікаря-уролога

(частина перша)

Нещодавно до колективу КНП «Клінічна лікарня №5» СМР прийшов працювати лікар-уролог вищої категорії Володимир Віталійович Сікора. Він кандидат медичних наук, доцент СумДУ, завідувач курсу урології. У його активі багаторічний успішний досвід роботи у царині урології, виконання різного виду та складності лапіроскопічних та ендоскопічних операцій на органах сечовидільної системи, активна наукова та викладацька діяльність.

Наразі основна частина лікувальної практики Володимира Віталійовича відбувається у стаціонарному хірургічному відділенні №1(5 поверх лікувального корпусу), де він опікується пацієнтами урологічної спеціалізації. У цьому відділені з приходом Володимира Сікори розгорнуто 10 урологічних ліжок, що є новим направленням лікування для нашого закладу. Окрім нього спеціалізовану урологічну допомогу тут надає лікар-уролог Аліна Білоус.

Також із приходом Володимира Віталійович на базі лікарні №5 створену учбову кімнату кафедри онкології та радіології СумДУ (курс урології).

  • Разом із адміністрацією лікарні створюються умови для навчання студентів, які матимуть можливість отримувати теоретичні знання, підкріплюючи їх практикою у стаціонарі під керівництвом досвідчених наставників, – зауважує Володимир Віталійович й додає, – щоправда наразі карантинні обмеження вносять свої корективи у навчальний процес, що дуже тривожить викладачів, які змушенні адаптуватися до дистанційної форми навчання студентів.

  • Варто додати, що починаючи з жовтня, пацієнти поліклініки теж можуть потрапити на прийом до досвідченого лікаря-уролога Володимира Сікори.

Він щосереди буде вести консультативний амбулаторний прийом у кабінеті №710, що знаходиться у поліклінічному корпусі.

До відома відвідачів поліклініки: згідно діючих правил, Володимир Віталійович безкоштовно приймає пацієнтів за електронним направленням від сімейного лікаря, а у разі термінової потреби, можна скористатися можливостями надання медичних послуг на платній основі та звернутися до реєстратури для отримання довідкової інформації за тел. (0542) 66-28-17, (0542) 66-28-18, (099) 78-19-152, або до цілодобового кол-центру: 0 800 333 105.

У другій частині тематичної публікації ми продовжимо розповідь про роботу у нашому закладі кандидата медичних наук, доцента, завідувача курсу урології, лікаря-уролога вищої категорії Володимира Віталійовича Сікори.

Переглядів: 203 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: на прийомі у лікаря-уролога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]