КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Вересень » 14 » нформація для пацієнтів
12:54
нформація для пацієнтів

 

У поліклініці «Клінічної лікарні №5» ведуть

прийом лікарі- офтальмологи

( частина друга )

У продовження теми амбулаторного прийому лікарів- офтальмологів у поліклініці «Клінічної лікарні №5» варто підкреслити, що більшість серед них – це досвідчені спеціалісти. Окремий розділ діяльності лікарів- офтальмологів – це участь у роботі комісій МСЕК разом із фахівцями з інших спеціалізацій.

 

«У нинішніх конкурентних умовах усі мої колеги намагаються розвиватися, отримувати нові знання та навички. Кожен з них добре знає про своє «слабке місце» у професійному плані та мають індивідуальні плани та графіки щодо самоосвіти. Наразі така обстановка, що спонукає до постійного самовдосконалення, підвищення професійного рівня», – відзначає Наталія Панченко.

Вона як позаштатний головний лікар-офтальмолог міста Суми веде різнопланову роботу. А саме: санітарно-просвітницьку, розповідаючи про актуальні питання офтальмологоії та аналітично-звітну. На основі статистичних даних про роботу офтальмологів у міських поліклініках Наталія Панченко надає звіт до міського управління здоров’я.

Нагадаємо, щоб безкоштовно потрапити на амбулаторний прийом до лікаря- офтальмолога, необхідно мати електронне направлення від сімейного лікаря та звернутися до реєстратури поліклініки «Клінічної лікарні №5» (м.Суми, вул. М. Вовчка,2) для отримання талону, де буде вказано час прийому, фамілія спеціаліста, номер кабінету.

 

Переглядів: 169 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: У поліклініці «Клінічної лікарні №5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]