КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Серпень » 19 » престиж
07:10
престиж

Директор КНП «Клінічна лікарня №5» СМР В’ячеслав Петренко удостоєний Ордена «За громадянську доблесть»

Символічно, що 18 серпня, 2021 року, напередодні визначної дати – 30-ти річчя Незалежності України керівник закладу В’ячеслав Петренко отримав Орден «За громадянську доблесть».

Офіційна церемонія вручення нагороди відбулася в державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці, м. Київ, вул. Грушевського, 22 у ході урочистого ділового прийому на честь лідерів економіки, бізнесу, науки, медицини та культури України. Процедура нагородження здійснювалася під державним прапором України, відповідно до найвищого церемоніального протоколу.


 

У вітальному листі про нагородження від Генеральної дирекції «Лідери XXI століття», зокрема, йдеться:

«Шановний В’ячеславе Юрійовичу!

Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл Науково-експертної Ради Програми «Лідери XXI століття» Вас удостоєно вищої суспільної нагороди Ордена «За громадянську доблесть» з врученням відповідного ордена з посвідченням, іменного диплома та іменного кортика національної гідності «За громадянську доблесть» та пам’ятної медалі до 30-ї річниці Незалежності України.

Ви удостоєні цієї високої нагороди за заслуги перед Україною, які є свідченням Вашого патріотизму та громадянської свідомості, що проявляється у примноженні національної могутності нашої Держави, за громадянську мужність, патріотизм, активну благодійну та громадську діяльність, самовіддане служіння Українському народу, особисту твердість і силу духу в захисті національних устроїв, збереженні і примноженні історичної спадщини та великої слави наших достойних предків».

Шановний В’ячеславе Юрійовичу! Вітаємо з нагородою, зичимо наснаги, Божого сприяння та удачі для нових суспільно-значимих справ!

Переглядів: 180 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: суспільна нагорода директора Петрен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]