КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2012 » Лютий » 24 » Привітання до дня народження!
12:26
Привітання до дня народження!
Привітання до дня народження

НІКОНОВА ОЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА
З нагоди 75 річча!

      Ніконова Олександра Олександровича, лікаря-хірурга вищої кваліфікаційної категорії привітали Міський голова Геннадій Мінаєв, Начальник Управління охорони здоров'я сумської міської ради Братушка Ольга Володимирівна, Головний лікар Петренко В’ячеслав Юрійович, Голова профспілки КУ«СМКЛ №5» Діденко Сергій Іванович.


З нагоди дня народження О.О.Ніконова.

Nikonov_75


   Олександр Олександрович розпочав свою трудову діяльність з навчання в Харківському медичному інституті в 1954 році.

       З серпня 1960 року Олександр Олександрович Ніконов почав працювати лікарем-хірургом Сумського обласного шпиталю для інвалідів ВВВ.

    В січні 1961 року був призначений на посаду начальника медичної частини обласного шпиталю.

    З 1962 року по 1964 рік працював на посаді лікаря-ординатора хірургічного відділення Тростянецької районної лікарні.

     Олександр Олександрович Ніконов в 1964 році був призначений на посаду начальника Сумського обласного шпиталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни.

     З 1965 по 1971 роки працював лікарем-хірургом в 4-тій Сумській міській лікарні.

    Олександр Олександрович з 1971 року прийнятий до Сумської міської клінічної лікарні № 5  на посаду лікаря-ординатора, в цьому ж році був переведений на посаду завідувача хірургічного відділення №1. В 2000 році був переведений на посаду лікаря-хірурга ургентного хірургічного відділення № 1, де і працює по теперішній час.

    Авторитет Олександра Олександровича Ніконова в лікарському світі є незаперечним, популярність у народі надзвичайна. Якщо в медичному світі його вважають лікарською совістю, що є найвищим визнанням його моральних заслуг, то в народі його називають «Святим лікарем» за милосердя і співчуття, безкорисливість, і безвідмовність у наданні допомоги хворим.

      Як педагог підготував не одну плеяду хірургів, тисячі студентів Сумського медичного коледжу, де довгі роки викладав хірургічні хвороби. За сумлінну багаторічну роботу та відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків Ніконов Олександр Олександрович був нагороджений грамотами та заохочувався грошовими преміями.

    Працівники лікарні, нинішні    й колишні колеги хірурги, ставляться з великою повагою до Олександра Олександровича. Талант хірурга, викладача, організаційні здібності керівника гармонійно поєднанні в цій чудовій людині.

     24 лютого виповнюється 75 років Ніконову Олександру Олександровичу. Керівництво Сумської міської клінічної лікарні № 5 вітає лікаря-хірурга та відомого організатора хірургічної служби з Днем народження, бажає йому довгих років яскравого життя та плідної праці на поприщі ургентної хірургії на благо здоров’я пацієнтів міста, хірургічного відділення Сумської міської клінічної лікарні № 5 та народу України.

Переглядів: 2072 | Додав: modsmkl5 | Теги: до, дня, привітання, никонова, 75 лет, народження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]