КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Вересень » 28 » співпраця
15:25
співпраця

Робоча зустріч з Народним депутатом України

Ігорем Васильєвим у «Клінічній лікарні №5»

 

Спілкування з Народним депутатом України Ігорем Васильєвим відбулося у формі конструктивному діалогу. У розмові брали участь представники адміністрації закладу, керівники структурних підрозділів.

 

Робоча зустріч із народним обранцем розпочалася у актовій залі. Директор підприємства В’ячеслав Петренко у першу чергу, від імені трудового колективу висловив вдячність Ігорю Васильєву за допомогу у складній ситуації.


 

«Працівники лікарні вдячні Вам за сприяння при вирішені проблеми нарахування коштів від НСЗУ. Ми добре пам’ятаємо нашу зустріч напередодні виборів до Верховної Ради, коли Ви були кандидатом та балотувалися до Верховної Ради. Й дуже важливо, що наразі Ви дотримали свого слова й допомогли колективу у складний час і люди отримали заробітну плату», – відзначив очільник закладу.

 

Далі заступник директора  підприємства з економічних та загальних питань Віта Лапоногова озвучила актуальні виробничі питання та поточну ситуацію стосовно наповнення лікарні у зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації.

Також у ході робочого візиту народний депутат України Ігор Васильєв ознайомився із роботою кисневої станції, рентген-кабінету (1 поверх, лікувальний корпус), відремонтованими приміщеннями для нового рентгену-апарату у поліклініці лікарні та роботою нещодавно створеного Змішаного реабілітаційного відділення «Слобожанщина».

Підсумовуючи зустріч Народний депутат України Ігор Васильєв висловив вдячність лікарям за те, що вони сумлінно виконують свій професійний обов’язок та лікують людей від небезпечного вірусу. Він також сказав, що готовий й надалі продовжувати співпрацю із трудовим колективом, який мужньо надає медичні послуги під час пандемії COVID-19.

Переглядів: 177 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: Спілкування з Народним депутатом Ва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]