КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Вересень » 6 » свято міста
13:23
свято міста

Делегація «Клінічної лікарні №5» на головному святі міста Суми

 

Минулими вихідними відбулося святкування 366-ої річниці з Дня заснування міста Суми. Це свято співпало у часі із відзначенням ювілейної державної дати – 30-річчям Відновлення Незалежності України.

Делегація «Клінічної лікарні №5» на чолі із її очільником В’ячеславом Петренком взяла участь у офіційних святкових заходах, які проходили на різних локаціях й у тім числі в урочистих зборах, котрі відбулися у Сумській обласній філармонії.

Вітаючи сум’ян із Днем народження міста Директор «Клінічної лікарні №5» В’ячеслав Петренко, відзначив, що славний колектив медиків п’ятої - є невід’ємної частиною громади.

«Наші лікарі завжди стоять на сторожі здоров’я городян, вони із честю, професійно виконують свою почесну місію – надають якісні медичні послуги. А події, пов’язані із протистоянням СOVID-19 переконливо показали, що колектив має потужний потенціал та готовий й надалі бути провідним медичним закладом міста, якісно лікувати, рятувати, допомагати», – сказав директор підприємства.

Також приємною ознакою святкування міста стало нагородження нашого співробітника. За сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, вагомий внесок у надання медичної допомоги населенню та з нагоди святкування дня міста Суми – завідувач відділенням анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, лікар-анестезіолог КНП «Клінічної лікарня №5» Ігор Бандура отримав почесну грамоту від голови Сумської ОДА Дмитра Живицького.

Вітаємо Ігоря Васильовича з відзнакою та зичимо професійних успіхів, гарних подій  у житті, усіляких радощів та здобутків.

п

Переглядів: 140 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: святкування Дня міста Суми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]