КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2012 » Лютий » 3 » У «Флагманах сучасної медицини»
11:52
У «Флагманах сучасної медицини»

У «Флагманах сучасної медицини»

 

За значний вклад КУ «СМКЛ №5» нагороджена грамотою та медаллю 

«За охорону здоров’я нації»


Вже третій рік підряд профільний комітет Верховної Ради із охорони здоров'я, Міністерство охорони здоров'я і Національна академія медичних наук України організовують загальнонаціональний проект "Флагмани сучасної медицини".

За підсумками 2011 року до числа кращих представників медичної галузі увійшла Сумська міська клінічна лікарня №5. За значний вклад в поліпшення іміджу охорони здоров'я України комунальна установа міста нагороджена грамотою і медаллю "За охорону здоров'я нації".

За словами головного лікаря Петренко В'ячеслава Юрійовича, це - знаменна подія в житті лікарні, де, незважаючи на нестабільну ситуацію з фінансуванням, колектив постійно працює над тим, щоб не знижувати якість надання медичної допомоги, впроваджує сучасні методи діагностики і лікування хвороб, а також - новітні технології. Звідси - і результати роботи.

           До речі, в 2010 році лікувальна установа була відмічена на рейтинговому конкурсі "Краще підприємство України". Нагородою стали перші місця в номінації "Медицина і охорона здоров'я" - "краща установа" і "кращий керівник року". А лікарі-хірурги Іван Коцюба і Іван Нечипоренко стали лауреатами національної премії "Гордість країни" в номінації "Лікар року".
Переглядів: 1157 | Додав: modsmkl5 | Теги: ку, Флагманах, сучасної, «СМКЛ №5», медицини, значний, вклад, флагман, нагороджена, за | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]