КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Серпень » 27 » Важлива інформація
11:41
Важлива інформація

У «Клінічній лікарні № 5» успішно лікують судинні патології

У відділенні судинної хірургії «Клінічної лікарні №5»  надається кваліфікована високоспеціалізована ангіохірургічна допомога жителям всього міста і області з різною судинною патологією: захворюваннями аорти, магістральних і периферичних артерій і вен, імплантації штучних водіїв ритму, лікування пацієнтів з ускладненнями цукрового діабету.

Завідувач відділенням Олександр Стовбир говорить, що упродовж року тут проліковується понад 2000 пацієнтів, які мають відповідні патології. "Ми використовуємо новітні методики діагностики та лікування захворювань магістральних і периферичних судин. Широко застосовуємо ультразвукові, ендоскопічні та малотравматичні малоінвазивні технології та методики діагностики та лікування",- зазначає завідуючий.

Щорічно співробітниками відділення виконується більше 500 операцій на судинах, у тому числі операції на брахіоцефальних артеріях (артеріях, які живлять головний мозок) в якості профілактики та лікування порушень мозкового кровообігу.

У відділенні виконуються операції з приводу аневризми черевної аорти (протезування черевної аорти), ураження ниркових артерій, мікрохірургічне шунтування артерій нижніх кінцівок, гібридні операції на артеріях нижніх кінцівок. При варикозній хворобі виконується мініінвазивна косметична флебектомія, склеротерапія.

Пріоритетними напрямками відділення є хірургія магістральних артерій, а також виконання комбінованих операцій – одномоментна корекція багатоповерхових пошкоджень, поєднання ендоваскулярних методів з «прямими» операціями і мініінвазивні косметичні операції при варикозній хвороби.

Відділення судинної хірургії "Клінічної лікарні №5" створене було у липні 2014 року. У відділенні усього 35 ліжок, з них: 25 - для пацієнтів судинної хірургії і 10 ліжок діабетичної стопи. У відділенні стоворені комфортні умови для лікування та перебування пацієнтів, є палати на 2-ох та 4-ох осіб , а також лікарняні палати підвищеної комфортності.

Переглядів: 157 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: У «Клінічній лікарні № 5» лікують с | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]