КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Серпень » 30 » Важлива інформація
13:56
Важлива інформація

БЕРЕЖІТЬ СУДИНИ ЗМОЛОДУ

 

У відділенні судинної хірургії «Клінічної лікарні №5» (м. Суми вул. М. Вовчка, 2) накопичене значний досвід у царині надання високоспеціалізованої ангіохірургічної допомоги пацієнтам із різною судинною патологією: захворюваннями аорти, магістральних і периферичних артерій і вен, імплантації штучних водіїв ритму, лікування пацієнтів з ускладненнями цукрового діабету.

Завідувач відділенням, лікар-хірург судинний Олександр Стовбир говорить, що для проведення ангіографії у відділення є кабінет, обладнаний сучасним ангіографом, що дозволяє проводити комплексні дослідження судин. Такі обстеження за допомогою ангіографа дають можливість проводити хірургічні та інтервенційні втручання під рентгеноконтролем, постановку штучних водіїв ритму.

«Нами використовуються найсучасніші моделі імплантів як зарубіжних, так і вітчизняних виробників. Співробітниками відділення спільно з лікарями-кардіологами здійснюється консультативно-діагностична допомога пацієнтам з аритміями в умовах стаціонару і поліклініки.

Так само у відділенні працює кабінет для проведення ультразвукових судинних досліджень, де є сучасна ультразвукова система експертного класу, що дозволяє проводити комплексні дослідження судин в декількох режимах (В-режим, режим імпульсного Допплера, кольорового допплерівського картування кровотоку).

Ретельна передопераційна підготовка і висококваліфіковане знеболювання дозволяють мінімізувати число післяопераційних ускладнень. Для реконструктивних операцій у відділенні використовуються найсучасніші судинні протези», – зазначає Олександр Стовбир.

Тож бережіть судини змолоду , а якщо з’явилися питання чи проблеми – звертайтеся до професіоналів «Клінічної лікарні №5», за адресою м. Суми вул. М. Вовчка, 2, 1-ий хірургічний корпус.

Переглядів: 175 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: відділення судинної хірургії «Кліні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]