КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2019 » Жовтень » 7 » Відзначаємо День лікаря!
08:33
Відзначаємо День лікаря!

Шановні медики Комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня № 5» Сумської міської ради! Прийміть найщиріші слова привітань з Міжнародним днем лікаря!

Обравши цей професійний шлях, Ви присвятили своє життя гуманній і благородній справі – порятунку життя та здоров'я людей. Ваша місія – складна і відповідальна, а Ваша праця не знає свят і вихідних. Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за професіоналізм, чуйні серця та відданість своїй справі.
Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!
Щастя Вам і добра! 
Спасибі за працю Вам, спасибі, що Ви є!

З Днем лікаря! Medicus medico amicus est!

 

У цей святковий день перші вітання директор КНП «Клінічна лікарня № 5», кандидат медичних наук, Заслужений лікар України, Академік інженерної академії України В’ячеслав ПЕТРЕНКО отримав від колег по роботі.

 

Щорічно в перший понеділок жовтня у багатьох країнах відзначають Міжнародний день лікаря (International Doctor's s Day), який вважається днем солідарності і активних дій лікарів всього світу.

Професія лікаря одна з найстаріших у світі, і в даний час залишається однією з найбільш затребуваних і незамінних. Кожен з нас хоча б раз у житті звертався до лікаря за допомогою і лікуванням. Адже навіть на самому старті життя, при народженні немовляти  безпосередню участь беруть лікарі. А сучасна охорона здоров'я і зусилля лікарів спрямовані не тільки на лікування хвороб і підтримання здоров'я людини, але і на її розвиток.

У цей день лікарі вітають своїх колег і приймають поздоровлення від вдячних пацієнтів.

 

 

 

Переглядів: 411 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: День лікаря, свято лікаря, медики 5 лікарні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]