КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Серпень » 13 » зворотній зв'язок
12:07
зворотній зв'язок

Сучасна реабілітація у «Клінічній лікарні №5»

(частина перша)

 

З 2 серпня 2021 року розпочало приймати пацієнтів Змішане реабілітаційне відділення «Слобожанщина». Воно займає ліве крило на другому поверсі поліклініки КНП «Клінічна лікарня №5» СМР, за адресою: м. Суми, вул. Марка Вовчка, 2.

З моменту відкриття нового відділення минуло лише 10 днів, але вже відбулася перша виписка пацієнтів, які пройшли реабілітацію. Ми поспілкувалися із городяними, котрі ще перебувають у відділенні та почули відгуки пацієнтів після проходження лікувально-реабілітаційного курсу.

 

Сумлінно працює у новому відділенні досвідчений медик - маніпуляціна медична сестра Наталія Леонова.  

З їх люб’язної згоди ми називаємо їх прізвища та імена, публікуємо світлини, зроблені у стінах Змішаного реабілітаційного відділення «Слобожанщина».

Олексій Олексійович Слюсар вже пройшов курс реабілітації й готується до виписки. Він охоче розповідає про своє перебування у відділенні:

«На мій погляд тут створені ідеальні умови для лікування. Сюди просто дуже приємно зайти. Я постійно звертаюсь за допомогою до Алли Василівни Шевченко. Вона як лікар - є кваліфікованим та уважним спеціалістом, а мені відразу поставила правильний діагноз. Систематично у неї проходжу відповідний курс лікування й мені вистачає цього заряду на цілий рік. Я по-доброму вражений чудовими умова і, дивлячись на нове відділення, говорю, що нарешті-нарешті для людей у нас є гідні умови для лікування, а наша медицина починає виходити на достойний рівень. Дякую середньому медичному персоналу, лікарям за вашу увагу та професіоналізм».

 

Наталія Іванівна Рожченко: «Лікарня №5 – мій другий дім. Тут я пропрацювала 50 років, взагалі мій загальний трудовий стаж складає 64 років. У лікарні обіймала різні посади: cтаршої медичної сестри у хірургії, операційної медсестри. А ось нещодавно по телевізору побачила сюжет про відкриття відділення і вирішила підлікуватися у стінах рідної лікарні. У мене остеохондроз з больовим синдромом. Довго не зверталася, бо сама як медик сама себе лікувала і не рішалася звертатися. А нині,через сімейного лікаря отримала направлення до невропатолога Наталії Юріївни Смірнової. До речі, це моя учениця – я була медсестрею, а вона починала палатною медичною медсестрею, потім вступила до інституту й стала чудовим спеціалістом – невропатологом. Завідувачка відділенням Алла Василівна Шевченко прийняла дуже добре. Вона, до речі, теж моя знайома по колишній трудовій діяльності. Раніше я у неї лежала у стаціонарному відділенні два рази, де мене добре лікувала, можна сказати, «ставили на ноги». От і зараз після 8-ми денного курсу лікування я набагато краще себе почуваю. Біль у кінцівках зменшилася, можу пересуватися по східцях. Тому вдячна усім працівникам відділення, які дуже уважні, ввічливі, привітні, не зважаючи на величезну завантаженість. Умови тут створені чудові, як у раю: спеціальні білосніжні меблі, зручні ліжка, затишні палати, сучасне обладнання, безкоштовне лікування та перебування й ще раз підкреслю: прекрасне ставлення персоналу. Тому вдячна і директору В’ячеславу Юрійовичу Петренку, і всій його команді за те, що створили таке відділення, де можна ефективно підлікуватися та покращити якість життя».

Завідувачка Змішаним реабілітаційним відділенням «Слобожанщина» Алла Шевченко говорить, що з моменту відкриття відділення працює із 100% завантаженістю. Вона повідомляє: «Курс реабілітації проходять 31 пацієнт, з них: 10 осіб, які мають ортопедичні захворювання та 21 – неврологічна спеціалізація. Для того щоб потрапити до відділення треба звернутися до сімейного лікаря та отримати електронне направлення».

 

 

Переглядів: 200 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: нова реабілітація у Сумській лікарн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]