КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2021 » Серпень » 17 » зворотній зв'язок
09:38
зворотній зв'язок

Сучасна реабілітація у «Клінічній лікарні №5»

(частина друга)

 

Змішане реабілітаційне відділення «Слобожанщина», яке знаходиться на другому поверсі поліклініки КНП «Клінічна лікарня №5» СМР, за адресою: м. Суми, вул. Марка Вовчка, 2, продовжує інтенсивно приймати пацієнтів.

Директор КНП «Клінічна лікарня№5» СМР В’ячеслав Петренко відзначає, що чудова матеріальна база нового відділення, висококваліфікований персонал дають можливості надати якісні медичні послуги.

«Змішане реабілітаційне відділення «Слобожанщина» спеціалізується на відновленні пацієнтів різних категорій, що дає можливість в найкоротші терміни повернути хворого на колишній рівень фізичної активності та суттєво покращити якість життя пацієнтів, відновивши втрачені функції організму, – підкреслює В’ячеслав Юрійович.

У бесіді із пацієнтами, які вже пройшли лікування у новому відділенні, ми дізналися як триває щоденна робота відділення.

Наталія Іванівна Супрун завершила реабілітаційний курс лікування й виписалася додому. Говорить, що у неї залишилися лише приємні враження від перебування у Змішаному реабілітаційному відділенні «Слобожанщина».

«Я тут лікувалася 7 днів. Приймала уколи, крапельниці і нині виписуюся із позитивним результатом, бо у мене залишилися лише хороші та приємні враження, відчуття і від спілкування з уважним, толерантним персоналом, і від чудових умов, які тут створені», – з посмішкою відзначає наша співрозмовниця.

 

 

Геннадій Федорович Ткач пройшов курс реабілітації й охоче ділиться своїми враженнями про роботу нового відділення: «У мене гарні відчуття. Від самого відділення, від персоналу, завідуючої відділенням Алли Василівни. Оскільки, я особа з інвалідністю, маю хронічне захворювання і у періоди загострення потребую лікування, тому звертаюся до лікарів раз чи два на рік. Важливо, що тут створені сучасні умови і відповідно є різноманітні реабілітаційні пропозиції, є нові напрямки саме реабілітаційної спеціалізації. Дуже приємно, що лікарня №5 розвивається і що у Сумах з’явився такий потужний реабілітаційний денний стаціонар. Я б дуже рекомендував городянам, які хворіють та у яких виникла потреба у лікуванні, звертатися до лікарня №5 саме до цього Змішаного реабілітаційного відділення «Слобожанщина».

 

Пріоритетні напрямки роботи змішаного реабілітаційного відділення «Слобожанщина»:

  • Реабілітація пацієнтів після перенесеного інсульту.
  • Реабілітація пацієнтів із захворюванням суглобів.
  • Реабілітація пацієнтів з дегенеративно-дистрофічними ураженнями хребта.
  • Реабілітація пацієнтів з посттравматичними невропатіями периферичних нервів.
  • Реабілітація пацієнтів після спінальної травми.

 

 

Переглядів: 231 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: Пріоритетні напрямки роботи змішано | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]