КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2019 » Серпень » 28 » Сердечний фактор
07:54
Сердечний фактор

Керівництво Сумської міської клінічної лікарні постійно відслідковує динаміку різнопрофільних захворювань населення району міста, який обслуговують фахівці закладу.

 

Так, після аналітичного вивчення звернень пацієнтів, у яких діагностовано серцево-судинні захворювання у листопаді 2018 року було ухвалено рішення про відкриття нового підрозділу 5-ої міської лікарні – кардіологічного відділення.

Очолила його Оксана ГУЛАЙ. Вона розповідає: «Кардіологічне відділення розраховано на 30 ліжок, й у тому числі два ліжко-місця у палаті інтенсивної терапії. Аналіз статистичних даних засвідчує, що саме серцево-судинні захворювання превалюють по смертності після онкології. Левова частина наших пацієнтів потребує специфічної кардіологічної допомоги. Раніше наші «сердечники» проходили курс лікування у терапевтичному відділенні, причому там вони були у більшості, але у кардіолога ці хворі лише консультувалися, що не завжди давало гарні лікувальні результати», — розповідає Оксана Олександрівна та додає, що у новому відділенні пацієнти проходять реабілітацію після інфаркту, операції на серці, після імплантації кардіостимулятора, або кардіовертера-кардіодефібрилятора.

 

Також у кардіологічному відділенні є хворі, котрі реабілітуються при підготовці до призначення групи інвалідності. Вони раз чи два на рік проходять відповідний лікувально-профілактичний курс, в залежності від їхнього стану та з огляду наявність супутніх патологій.

 

 

 

 

 

Переглядів: 433 | Додав: sumska_likarnya5 | Теги: кардіовідділення. сердечний фактор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]