КНП "Клінічна лікарня №5" СМР



телефон кол-центру: 0 800 333 105 цілодобово 7/24

Головна » 2016 » Травень » 26 » ВЗАЄМОДІЯ КУ «СМКЛ №5» З КАФЕДРОЮ ХІРУРГІЇ З ДИТЯЧОЮ ХІРУРГІЄЮ З КУРСОМ УРОЛОГІЇ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
12:18
ВЗАЄМОДІЯ КУ «СМКЛ №5» З КАФЕДРОЮ ХІРУРГІЇ З ДИТЯЧОЮ ХІРУРГІЄЮ З КУРСОМ УРОЛОГІЇ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

На базі комунальної установи «Сумська міська клінічна лікарня № 5» знаходиться кафедра хірургії з дитячою хірургією з курсом урології Сумського державного університету, яка розміщена на 3-му поверсі поліклінічного корпусу закладу. 

Основними завданнями кафедри є проведення навчально-виховного процесу з використанням нових форм і методів навчання, досягнень медичної науки і практики охорони здоров’я; навчання студентів, лікарів-інтернів, клінічних ординаторів, аспірантів, підготовка магістрів медицини, післядипломна підготовка, перепідготовка і підвищення кваліфікації медичних кадрів, у тому числі працівників закладу. 

Працівники кафедри з числа професорсько-викладацького складу беруть участь у проведенні лікувально-діагностичного процесу: консультації у стаціонарі, консультативний прийом у поліклініці, ургентні чергування в клініці або вдома, участь в організації і проведенні лікарських та патолого-анатомічних конференцій. Сумісно із завідувачем відділенням та лікуючими лікарем приймають участь у хірургічних втручаннях, у проведенні консиліумів з метою комісійного визначення подальшої тактики ведення важких хворих.

Так, за І квартал 2016 року сумісно з співробітниками кафедри хірургії з дитячою хірургією з курсом урології виконано 15 оперативних втручань, проведено 9  консиліумів, 3 патологоанатомічні конференції. 

Переглядів: 1073 | Додав: sumska_likarnya5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]